Make your own free website on Tripod.com

Banateana Restaurant Complex

Romana

Home
Menu selection
Catering Online
Rezervari restaurant
Romana

untitled4.jpg

Banateana este un complex situat in Parcul Justitiei de pe malul Begai. Restaurantul este considerat unul dintre cele mai mari din Timisoara, cu o capacitate de 160 de locuri in interior si 150 de locuri pe terasa. Cladirea restaurantului este climatizata, are zone pentru nefumatori, exista spatii numeroase pentru parcare in interiorul parcului, iar seara oferim muzica populara sau pop live.
 
La Banateana, suntem obisnuiti sa servim pranzul sau cina unor grupuri mari de turisti, sau sa organizam petreceri pentru sute de clienti corporate sau nuntasi.
Pentru a veni in ajutorul agentilor de turism sau organizatorilor de evenimente care doresc sa faca rezervari la Banateana, am inaugurat un formular interactiv de
 
 
Banateana catering este deasemenea o operatiune de anvergura care poate pregati pranzuri calde pentru mii de clienti din mediul industrial, precum si meniuri pentru petreceri corporate, din orice parte a Timisoarei.
 
Pizza Blue Jeans ofera livrarea comenzilor de pizza la domiciliul clientilor, de regula in curs de o ora de la primirea comenzii.
 
 
 
 

Inapoi la pagina principala

Complex Banateana
Parcul Justitiei nr.1
Timisoara       1900
Tel:     0256-493097
Fax:    0256-300066
email: banateana@lycos.com

Restaurant * Catering * Dance Club * Pizzeria